BAŞKAN KARADERE ANKARA’DA ZİYARETLERE DEVAM EDİYORLAR

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçemizde devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere Ankara’da Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler nezdinde bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın eşlik etti.

Ziyaretlerine ilk olarak Milli Savunma Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Muhterem Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretimler Genel Müdürü Ercan Türk ve Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nurettin Konak ve Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli makamlarında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, "Ankara’da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen genel müdürlerimize,Daire başkanlarımıza,milletvekillerimize teşekkür ederim " dedi.

29 Aralık 2017 / Okunma: 110