Başkanımız Mustafa Karadere, belediye personeli ile bir araya geldi

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, belediye personeliyle bir araya gelerek Espiye Belediyesi’nin hizmetlerini anlattı. Başkan Karadere, Espiye halkına en güzel şekilde hizmet eden bir belediye konumuna geldiklerini kaydetti. Espiye Belediyesi’nde görevli personel, müdüründen memuruna, temizlik görevlisinden güvenlik görevlisine kadar Grand Karadere Düğün Salonun’da Bir araya geldi. Espiye’nin gelişmesi, daha güzel günlere ulaşması için çeşitli birimlerde farklı görevleri olan Espiye Belediyesi personeli, yapılan programla kaynaşma ve dayanışma havasında belediye hizmet ve projelerini Başkanımızın anlatımıyla öğrenme fırsatı buldu. Belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, kent yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediye olduğunu ifade eden Başkanımız Mustafa Karadere, “Belediyecilik kişinin doğumla ölüm arasında her zaman, her an bir şekilde ilişkili olduğu bir sosyal hizmetler zinciridir. Belediye de halkın bu hizmetleri en geniş şekilde alabilmek maksadıyla demokratik usullerle göreve getirdiği bir yerel yönetim birimidir” dedi. Espiye’nin tüm Giresun tarafından artık merak edilen, takip edilen bir cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, bugün gelinen noktadan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bu mutlulukta herkesin payı olduğunun, Espiye’nin bugünlere gelmesinde tüm belediye çalışanlarının emeği olduğunun altını çizen Mustafa Karadere, “Bu hazzı birlikte paylaşıyor ve yaşıyoruz. Bugün Espiye’ye her türlü hizmeti ulaştırabilecek aracı gereci olan bir belediye haline geldik. Bunu bütün belediye personelinin çabası ve özverisiyle gerçekleştirdik.” dedi. Her ne kadar büyük işlere ve başarılara imza atılmış olsa da Espiye’nin daha hak ettiği noktaya gelmediğini ifade eden Karadere şunları kaydetti: “Espiye Belediyesi olarak pek çok ilki başarmış olsak da daha yapacak çok işimiz var. Şu anda hala istediğimiz noktada değiliz.Espiye’de imza atacak çok projemiz, başaracağımız daha çok işimiz var ” dedi. Başarıyı elde etmek için çok çalışmak gerektiğini ve her personelin işini severek ve gönülden yapması gerektiğini ifade den Başkan Karadere, ” Güzel sonuçlar almak için herkes kendi işini iyi yapmalı. Herkes kendi işini en iyi bir şeklide yaparsa başarı gelir ” açıklamasında bulundu.Mustafa Karadere, kendisinin de belediye başkanı olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmekle sorumlu olduğunu belirtti. Başkan Karadere, ” şuna gönülden inanın ki ben bu işleri bana teşekkür etsinler diye yapmıyorum, belediye başkanı olarak görevim olduğu için yapıyorum” diyerek sözlerini sürdürdü. Belediye olarak biten ve yapımı devam eden projelerle planlanan çalışmalar hakkında slaytlar eşliğinde personele anlatım yapan Başkanımız Mustafa Karadere, önümüzdeki yaz itibarı ile yapımı süren bir çok projenin tamamlanıp hizmete alınacağı müjdesini verdi.