Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE vatandaşlara aşure ikram etti

Espiye Belediyesi Muharrem Ayı nedenilye Espiye Merkez Camii önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.Tüm Müslümanlar tarafından önem arz eden Muharrem ayında vatandaşlarla buluşup sohbet eden Başkan Karadere ’’Muharrem ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve bereketin ayıdır. u mübarek ayda bugünü birlikte yaşamanın sevincini yaşıyorum. Bizler için bereket ayı olan Muharrem ayımızı, aşure günümüzü tebrik ediyorum.’’ dedi.
Espiye Belediyesi tarafından özenle hazırlanan Aşureler belediye personeli tarafından vatandaşlara ikram edildi.Vatandaşlar yapılan ikramdan dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Karadere’ye teşekkür etti.
Espiye Belediyesi tarafından Merkez Camii önünde düzenlenen Aşure ikramına Espiye İlçe Kaymakamımız Taner Tengir, Espiye Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Espiye İlçe Müftümüz Osman Gülbe, AK Parti İlçe Başkanı Samet Önal katıldı.