Başkan Karadere’den Belediye Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye Belediye Meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Karadere, Şubat ayı Belediye Meclis toplantısının ardından Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Karadere,Espiye Belediye Meclis üyeleri ile uyumlu bir çalışma ortamının gerçekleştirildiğini belirtti. Karadere şöyle konuştu: ” Belediyemizin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde destek veren siz meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Birer anı olması amacıyla bu plaketleri sizlere takdim ediyor ve gelecekte bu çalışmaların anılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olmanızı diliyorum. Espiye için aldığımız kararların birçoğu ve hatta tamamına yakını belediye meclisimizden oy birliği alınmıştır. Buda istikrarlı, kararlı ve Espiye için çalışıldığının bir göstergesidir. Hizmetlerin hayata geçirilmesi ve şehrimize kazandırılmasında sizlerin büyük katkıları olmuştur. Bu bakımdan hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Karadere daha sonra, aralarında uzun yıllardan beri Espiye Belediyesi’nde Meclis üyeliği görevlerinde de bulunan.Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.