Başkan Karadere Gençlerle Buluştu

Başkan Karadere ilçemizin gençleriyle ile bir araya gelerek, gençlerin istek ve önerilerini dinledi.

Gençlerle ilçemiz  Bambu Cafe’de düzenlenen toplantıda bir araya gelen  Başkan Karadere, gençlerin yaşadığı sorunların bizlere iletilmesi ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunmak istediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Gençlik, ülkemizin sadece zenginliği değil, aynı zamanda dinamizminin ve değişim potansiyelinin kaynağıdır. Genç nüfusa sahip olmak Türkiye için büyük bir imkan ve fırsattır. Ancak, gençlerimizin çoğu iyi eğitilmiyor, işsiz bırakılıyor, enerjileri bastırılıyor, söz hakkı verilmiyor, güvenilmiyor ve hatta zaman zaman bir tehlike unsuru olarak görülüyor, biz toplumun gençlere, gençlerin de ülkemize güvenini sağlamayı temel hedeflerimiz arasında görmekteyiz. Hedefimiz, özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan ve hayatın güçlükleri ile baş edebilecek donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmektir. Gençlere yönelik verilen sözlerin yerine getirilmesi içinde çalışmalara başladıklarını ifade ederek “bizim projelerimiz dışında her kesimden gençlerimizin bizlere sunacakları fikirlere de açığız.” Başkan Karadere toplantıda gençlerin çeşitli konulardaki dilek, temenni ve önerilerini de dinledi.