Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın’dan Aktif Haber ve Yöremiz Gazetesine Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ilçemizde Faaliyet gösteren Aktif Haber ve Yöremiz Gazetesini ziyaret ederek basın mensuplarının Gazeteciler Gününü kutladılar.

Başkan Karadere “Her şartlar altında, günün her saatinde olayları yakalama ve halkımıza aktarma anlamında olağanüstü gayret gösteren gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Sizin sayenizde haberler vatandaşlarımıza aktarılıyor. Doğru, tarafsız ve dürüst çalışan, milletimizi doğru bilgilendiren ve dördüncü büyük güç haline gelen basının önemi herkes tarafından kabul görüyor. ” dedi.