Başkan Karadere’den Yarıyıl Tatili Mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere okullarda başlayan yarıyıl tatili nedeniyle öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik bir mesaj yayınladı.

Başkan Karadere mesajında, ” Tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni eden Belediye Başkanı Mustafa Karadere öğrencilerden yarıyıl tatilini, ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için iyi bir fırsat olarak değerlendirmelerini istedi. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasındadır” diyen Başkan Karadere; eğitime sundukları katkıların artarak devam edeceğini belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:”Sevgili öğrencilerimiz ve onları geleceğe hazırlayarak büyük emek sarf eden saygıdeğer öğretmenlerimiz, büyük gayretle sürdürdüğünüz Eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamladınız. Öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi gösterdikleri gayret ve fedakarlıklarından dolayı bir kez daha kutluyorum. İyi bir eğitim, iyi bir gelecek demektir. Espiye Belediyesi olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı ve temiz ortamlarda eğitim almaları, sportif ve sosyal faaliyetlerin içerisinde yer almaları için eğitim ve öğretime sunduğumuz katkılarımız artarak devam edecektir. Eğitim yuvalarımızın tüm gereksinimlerinde eğitimcilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Eğitim ve Öğretim Yılının ikinci döneminin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.