YAZ KONSERLERİ BAŞLADI.

📍Esentepe Park
Espiye Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında yöresel Sanatçılarımız HAZAL YILDIZ ile ZÜLEYHA KOVANCI konseri coşkuyla devam ediyor.
Espiye ilçesinde yaz akşamları renkli ve eğlenceli geçiyor. Espiye Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla, bir dizi sosyal ve kültürel etkinlikler başlattı. Sosyal etkinliklerin ilki geçtiğimiz akşam Esentepe Parkı’nda gerçekleştirildi. Açık hava konserinde sahne alan yöresel sanatçılar Hazal Yıldız ve Züleyha Kovancı ilçe halkına eğlenceli bir yaz akşam yaşattı. Ülke olarak çok zor ve acılı günler geçirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye halkının yüzlerini güldürmek ve güzel yaz akşamları geçirmeleri adına sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini ifade etti. Başkan Karadere, 24. Geleneksel Karaovacık Otçu Göçü Yayla Şenliği’nin ise 9 Temmuz Pazar günü gerçekleştirileceğini kaydetti. Karadere, Grup İmare ve yöresel sanatçıların sahne alacağı şenliğe tüm Giresunluları davet etti.