BAŞKAN KARADERE ‘’HEPİMİZ ESPİYE SEVDASINDA BULUŞUYORUZ’’

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Espiyede bulunan Yağlıderelileri ziyaret edip, hemşerileri ile buluştu. İlçede bir Kafeye gelen Başkan Mustafa Karadere,Espiye Belediye Meclis Üyesi Ahmet Turan’da katıldı. Başkan Karadere, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını bizzat kendilerinden dinleyip, birlikte çözüm önerilerinde bulundu. “Ben her zaman sizlerin yanındayım” diyen, Başkan Mustafa Karadere yaptığı konuşmada; “Daha önceki buluşmalarımız gibi bu akşamda burada sizlerle olmak çok güzel. Belediye olarak çalışmalarımız şehir genelinde sürüyor. Sizlerin sorun ve sıkıntılarını dinlemeye geldim. Makam odasında oturmayı değil, her zaman sizin yanında olmaya özen gösteriyorum. Örnek çalışmaları ile takdir toplayan katkı sağlayanları kutluyorum.Espiyenin gurbetçisi ile birlik ve dayanışma içerisinde olmalı. Çünkü başka Espiye yok.Bu akşam beni misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.