BAŞKAN KARADERE ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçemizde devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere Ankara’da Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler nezdinde bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın eşlik etti.

İlk olarak Milli Savunma Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Muhterem Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Ergün,Toprak Mahsülleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Ak Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk,Sabri Öztürk’ü ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu'yu makamlarında  ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, "Ankara’da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen genel müdürlerimize,Daire başkanlarımıza,milletvekillerimize teşekkür ederim " dedi.

4 Aralık 2017 / Okunma: 71