Duyurular

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den 2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı


2019–2020 Eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarına taşıyacak olan bir eğitim-öğretim yılı daha kapımızı çaldı. Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci için ders zili çalacak. Bu zil çocuklarımız ve gençlerimiz için ne kadar önemliyse, çocuklarının daha iyi bir gelecekle buluşmasını isteyen anneler babalar içinde o derece önem arz etmektedir. Bugünün eğitimi temelinde, dünyada yarının Türkiye’sinin yükseleceği unutulmamalıdır. Ülkemizin dünyada var olan çıtasını yükseltmek için hiçbir şeye olmadığı kadar, eğitime-öğretime önem vermek bizlere düşen önemli bir görevdir.Çocuğu olan herkes, ana-baba olmanın da yanında, aynı zamanda eğitimci kimliği de taşımalıdır. Bilindiği üzere eğitim ailede başlar, hayatın kıvrımlı yollarında mekânlı ve mekânsız olarak durmaksızın devam eder. Bilgiye sahip olmak ve bilinmeyeni bilmek tarihin tüm kesitlerinde milletlere kazanç olarak geri dönmüştür, dönmeye de devam edecektir. Bugün sağlam atılmış eğitim temelinde yeni projelere, farklı, çok fonksiyonlu ürünlere imza atan toplumlar dünya arenasında saygınlıklarını artırdıkları gibi, büyük maddi kazançlar elde etmektedirler.Espiye Belediyesi, her yıl olduğu gibi, bu yılda ilçemizdeki tüm öğrencilerimizi eğitim-öğretim yolculuklarında yalnız bırakmayacaktır. Belediyemizin imkânları ölçüsünde, tüm öğrencilerimize gereken desteği sağlamaya devam edecektir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken, 2019–2020 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim.

Benzer yazılar