Belediye Başkanımız Mustafa Karadere İlçemiz Sanayi Esnafı İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Sanayi Esnafı ile kahvaltıda bir araya gelerek esnafın sorun ve isteklerini dinledi.Zaman zaman farkı esnaf grupları ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Karadere, “Fırsat buldukça her gün esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde sanayi esnafımızla kahvaltıda bir araya geldik. Esnafımızın sorun ve isteklerini yerinde dinliyor ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz.

İlçemiz Sanayisinde önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Karadere, “Belediyemiz ilçemizin her köşesinde yaptığı çalışmalarına devam ediyor. Sanayimizinde alt yapı, parke yol, asfalt yol ve taş duvar çalışmalarını yaparak esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlamalarına katkı sağladı. Yapılan çalışmaları elbette yeterli görmüyoruz. Daha yapacak çok işimiz var.” diye konuştu.