Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den Gaziler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Karadere yayınladığı mesajında, “Necip milletimiz tarihin her döneminde şehadet şerbeti içmekten ya da gazi unvanına erişmekten geri durmamıştır. Peygamber ocağı milli ordumuzun kahraman mensupları tarihi boyunca vatanı, bayrağı, devleti ve istikbali uğruna canını feda ederek hain emellerin karşısına sıra dağlar gibi dikilmekte zerre kadar tereddüt etmemiştir. Huzur ve güvenlik içinde yaşadığımız vatanımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kalmıştır. Bu asil gerçeği hakkıyla bilen aziz Türk milleti, yurdunu canından yüce sayarak şehitlik makamı ve gazilik mertebesine ulaşan öz evladı askerine sevgi, saygı ve şükran duygularıyla bağlanmıştır. Tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, milletimizin her ferdi ’Ya istiklal, ya ölüm’ anlayışıyla, zor günlerde devletimizin imdadına koşmuştur. Gaziler günü vesilesiyle, başta ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bayraklaşan vatan topraklarının bütünlüğü, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve kardeşliği uğrunda canını ortaya koyan kahraman silah arkadaşlarımız, emniyet mensuplarımız ve korucularımızı, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor ve bir kez daha Gaziler Günü’nün hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.