Fen İşleri Ekiplerimiz çalışıyor.

Merkez mahallesi Kurtuluş caddesinde alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Fen işleri müdürlüğümüzce parke çalışmaları için hazır hale gelen cadde ve ara sokaklarda Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, incelemelerde bulundu.
ilçede yolla ilgili sorun bırakmamak için çalıştıklarını söyledi.
Başkan Karadere, Espiye her yıl önemli bir büyüme oranı gösteriyor. Bu büyüme oranı ile birlikte yeni yol ihtiyacı doğuyor. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, konutlaşmanın arttığı tüm bölgelerde ihtiyaç dahilinde yeni yol açıyor. Açılan yollarda alt yapı çalışmalarının ardından bölgede kilitli parke taşı döşemesi yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.
Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde; tüm mahalle yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.