Duyurular

BAŞKAN KARADERE’NİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı istiklal mücadelesinin nihai aşaması olan 30 Ağustos Zaferimizin 99. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.
26 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar’da Mustafa Kemal Paşa’nın Başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz, ülkemizi işgal, istikbalimizi yok etmek isteyen güçlere karşı son darbeyi vuran tarihi bir harekattır. Bu harekat 30 Ağustos’ta Büyük Zafer ile sonuçlanmıştır.
30 Ağustos Zaferi ile Türk milleti, en zor koşullarda dahi birlik ve dayanışma içinde kenetlenerek imkansızı başarabileceğini tüm dünyaya göstermiş, adını tarihe altın harflerle kazımıştır. Kurtuluş Savaşı’nda ortaya konulan vatanseverlik, dayanışma ruhu ve fedakarlık, bizler için bugün de bir rehber niteliğini taşımaktadır.
Bu Zaferin ardından Cumhuriyeti kurarak bizlere armağan eden büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, bu yolda canlarını veren kahramanlarımızı, bugün de ülkemizi, milletimizi her türlü hainliğe karşı savunurken şehit düşen güvenlik güçleri mensuplarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize şifalar diliyoruz.
Bu vesileyle sizlere en iyi dileklerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mustafa KARADERE
Espiye Belediye Başkanı

Benzer yazılar