Duyurular

HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, son günlerde yapılan algı operasyonu ile ilgili bir mesaj yayımladı.
 
HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN OYUN BÜYÜK
PKK -DHKP-C -FETÖ -MAFYA -ABD, BAE ve içerideki uşakları .. Gayrı milli kim varsa hepsi bir arada!
Biz bunları 15 Temmuz ihanet girişiminden 17-25 Aralık yargı yoluyla yapılan darbe girişiminden tanıyoruz. O zamanda hedef Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dı şimdi de aynı kirli oyun oynanmaktadır. Bu ülkenin bekasında gözü olan VATAN HAİNİ provokatörler ve en son CİA MOSSAD güdümünde sözde kaçak mafya babaları, kumpas kurup darbe girişimine kalkışmaktadırlar.
 
Kirli oyun son 70 yıldır hiç değişmedi. Menderes’ten Demirel’e, Özal’dan Erbakan’a hepsi ya “diktatörlükle”, ya rejim değiştirmekle, ya mafya babaları ve uyuşturucu bağlantısıyla ya da yolsuzluk yapmakla suçlandılar. Bugün aynı oyun tezgahlanmak istemektedirler. Bu algı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapılmıyor, Türk Milletine karşı yapılıyor. Kaldı ki son yılların en büyük uyuşturucu operasyonlarını gerçekleşmesini sağlayan sayın bakanımıza atılan çirkin iftiralara inanmak akla izana sığmaz.
Yıllarca devletimiz aleyhine oyunlar oynandı. Kirli oyunlar yapılıp yıpratılmaya çalışıldı. Bunların nedeni çok açık, amaç mafya veya yolsuzluk, hatta diktatörlük bile değil, amaç; “Türkiye’nin tam bağımsız siyaset izlemesini” engellemek. Geriye dönüp baktığımızda, bütün siyasi operasyonların arkasında bu gerekçe vardır. Tek dertleri; Türkiye’nin tam bağımsız siyaset izlemesini engellemek.. Hatta bunun için diplomatlardan emekli amirallere, iş dünyasından meczup mafya ve medya mensuplarına kadar herkes devreye sokuluyor.
Bu kirli odakların ortak beklentisi, bir an önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın durdurulması, S-400’den vazgeçilmesi, Suriye, Libya ve Karabağ’da izlenen siyasetin terk edilmesi… Bu yüzden bu kesimler acele ediyor ve hükümetimizi bir önce “erken seçime” zorlamak istiyor.
Hükümete olan “güven” duygusunu zedelemek, bakanlarımızı itibarsızlaştırmak gerekiyor. Geçmişte olduğu gibi her yol deneniyor. Son 6 yıldır meydanlarda tek bomba patlamaması, PKK ve FETÖ’ye karşı müthiş mücadele verilmesi bile görmezden geliniyor, aksine terörden umut bekleniyor.
 
Biz devletimize hep güvendik ve Allah’ın izniyle desteklemeye devam ediyoruz…
ESPİYE BELEDİYE BAŞKANI
Mustafa KARADERE

Benzer yazılar