Duyurular

Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE`den Kadir Gecesi mesajı

“Mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı, sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanının bulunduğu Kadir Gecesinin, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım. Bu mübarek gecede, ülkemizde ve tüm dünyada sevginin, hoşgörünün ve huzurun hakim olması en büyük arzumuzdur.
      Manevi derinliğimizde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu önemli gecenin feyz ve bereketinden faydalanmak, ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek için en iyi şekilde değerlendirmeli ve yaşantımızda sevgi, hoşgörü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılarak, yetimlerin, kimsesizlerin ve muhtaçların yüzünü güldürerek onlara yardım elimizi uzatmalıyız.

        Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa SAĞLIK, barış, huzur ve saadet getirerek, yüce ALLAH’ ın affına vesile olmasını niyaz ediyorum.”

Benzer yazılar