Duyurular

Başkan Mustafa KARADERE`den Anneler Günü Mesajı

Toplumumuzun temelini oluşturan ailedir, ailenin temel yapı taşı ise annedir. Annelik aynı zamanda; yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, tarifi imkânsız olan dünyadaki en yüce duygulardan birisidir. Yani anne demek; dünyadaki tüm güzelliklerin tek bir kelimeyle vücut bulması demektir.
Sevgi, şefkat, sabır ve fedakârlıkla, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, bizleri yazmalarındaki oyalar gibi nakış nakış işleyerek hayatımızı şekillendirmiş ve yol göstermişlerdir.
​Karşılıksız sevginin en güzelini veren annelerimiz; bizlerin hayat rehberi, ilk eğitimcisi ve zorlu hayat yolculuğumuzda gökyüzümüzü aydınlatan kutup yıldızımızdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek biz evlatlar olarak en büyük vazifemizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla eli öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, hepsini ayrı ayrı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Benzer yazılar