İlçemizde Dezenfekte Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçemiz genelindeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Her alanı temizleyen ve dezenfekte eden ekiplerimiz. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında adeta seferberlik başlatan Belediye ekiplerimiz salgının görülmeye başladığı ilk günden itibaren alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaş sağlığı ve hijyeni ön planda tutan ekipler, ilçeyi adeta köşe bucak temizleyerek dezenfekte ediyor. Girilmedik cadde ve sokak bırakmayan ekiplerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, işyerleri başta olmak üzere, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu her alanı dezenfekte ediyor.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere yaptığı açıklamada “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüse karşı tedbirlerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Hiçbir virüs bizim alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Bu kapsamda her geçen gün tedbirlerimizi sıkılaştırıyor, olası bir salgını önleme amacıyla ilçemizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. İlk önce zaruri olarak dışarıya çıkma zorunda kalan vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ortak noktalar olmak üzere yaptığımızprogram çerçevesinde kaldırım ve yol yıkama, ilaçlama çalışmalarımız devam edecek” dedi.