İlçemizde yeniden hizmete açılan berber ve kuaförlere maske,dezenfektan ve kolonya dağıtıldı.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere , “Koronavirüsün önlenmesi için alınan tedbirler kapsamında kapanan berber ve kuaför salonları 11 Mayıs günü itibarı ile halkımıza hizmet vermeye başladı. Belediye olarak ilçemizde bulunan kuaför ve berberlerin dükkanlarının sterilizasyonlarını gerçekleştirdik.Yeniden hizmete açılanBereber ve kuaförlere maske, dezenfektan vekolonya dağıttıklarını belirterek,Halkımızın sağlığı için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Çünkü vatandaşlarımız bizim için değerli. Salgın riskinin tam anlamıyla geçmediğini söyledi.Kontrollü olarak açılan işyerinde rehavete kapılmadan sosyal mesafe, tedbir kuralları ve özellikle dışarıya çıkmak durumunda kalan vatandaşlarımızın maske takmaları gerektiğini ifade edenBaşkan Mustafa Karadere , Yeniden halka hizmet verecek olan kuaför ve berberlere bol ve bereketli kazançlar diledi.