İlçe Kaymakamı Çıkrık ve Başkan Karadere Şehit Ailesi ve Yaşlılarımızı Ziyaret Ettiler.

İlçe Kaymakamımız Muhammet Enes Çıkrık, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve beraberindeki heyet Anneler Günü münasebeti ile ilçemizde bulunan Şehit Ömer Bayrak’ın Annesi ve Yaşlı Annelerimizi ziyaret ettiler.

İlçe Kaymakamımız Muhammet Enes Çıkrık ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Jandarma Komutanı Barış Doğan,İlçe Emniyet Müdürü Birkan Erden,İlçe Sosyal Yardımlaşma Müdürü Özlem Çalduran ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Pınar Karaman ile birlikte ’AnnelerGünü’ münasebetiyle Şehit Ömer Bayrak’ın Ailesi ve Yaşlı Annelerimizi ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.Başkan Karadere ve beraberindeki heyet ilk ziyaretlerini Şahinyuva Köyünde ikamet eden 104 yaşında Fatma Kılıç, Tikence Köyünde ikamet eden 100 yaşında Hanife Yıldız ve ilçemiz Karadere Mahallesinde bulunan Şehit Ömer Bayrak’ın ailesine yaparak anneler gününü kutlayarak hediyeler verdiler.