Duyurular

Kaleboynu Mahallemizde Betonlaması Yapılan 2400 Metre Beton Yol Düzenlenen Açılış Töreniyle Hizmete Açıldı.

Açılış Törenine İlçe Kaymakamımız Dede Musa Baştürk, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Ardal, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Kadın Kolları Başkanı Pınar Karaman, Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçeklesen tören ile betonlama işlemi tamamlanan yol ulaşıma açıldı.

Açılışta Kaleboynu Mahalle Muhtarı Ahmet Demir, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve İlçe Kaymakamımız Dede Musa Baştürk birer konuşma yaptılar.

Kaleboynu Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir , mahallemizdeki betonlama çalışmasının mahalle halkı için çok önemli bir gelişme olduğunu dile getirip, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye ve Fen İşleri Personellerine Mahalle halkım adına teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere konuşmasında, Kaleboynu Mahallemiz ’de uzun yıllardır sorun olan bu yolunu hizmete açmış bulunmaktayız. Betonlanan yolumuzda 1650 metre küp istinat duvarı, 3000 metreküp yol dolgu çalışması, 2400 metre yol betonlaması yapılmıştır. Yolun ulaşıma açılmasında emeği gecen herkese teşekkür ederim. Yapılan bu hizmetler ilçemize hayırlı uğurlu olsun vatandaşlarımız her şeyin en iyisini layıktır. Biz Espiye Belediyesi olarak maddi manevi her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Benzer yazılar