SATMIYORUZ SATIN ALIYORUZ!

Espiye Belediyesi Merkez Mahallesinde 500 m² arsayı kısa vadede park ve rekreasyon amaçlı, vatandaşlara hizmet sunmak için belediyeye kazandırdı.
Espiye Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE, ” Belediye başkanlığına geldiğimiz günden itibaren belediyemiz öz kaynaklarını arttırmak ve öz kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirmek için çaba gösteriyoruz. Bu güne kadar hizmet etmek için belediyemizin taşınmazlarını satmadığımız gibi satın almaya devam etmekteyiz. Bu bağlamda Merkez Mahallemizde toplam 500 m² büyüklüğündeki arsayı 800.000 Türk Lirasına peşin olarak satın alarak kamulaştırdık. Tekrar belirtmek istiyorum SATMIYORUZ SATIN ALIYORUZ. Belediyemize kazandırdığımız bu arsa halkımızın hizmetinde en iyi şekilde değerlendirilecek.” dedi.