Duyurular

KAHRAMANLAR ESPİYE’YE DÖNDÜ.

Antalya’nın Gündoğmuş ilçesine orman yangınında görev alan Espiye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerimiz ilçemize döndü.
Bölgedeki yangın koordinasyon merkezi tarafından Antalya-Gündoğmuş bölgesindeki yanan bölgeye yönlendirilen ve yoğun bir şekilde çalışmalara destek veren ekiplerimiz, Türkiye’nin 4 bir yanından gelen ekiplerle birlikte görevli oldukları bölgede yangının söndürülmesi ile birlikte ilçemize döndü.
Felaket ve afet zamanlarında bir kez daha tek vücut olarak hareket eden ülkemizin biran önce bu belayı da geride bırakmasını temenni ederken, çalışmalarda yaşamını yitiren herkese Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, “Yangın bölgesinde görev alan personellerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, yüreklerimizi yakan büyük yangın felaketini, birlik ve beraberlik içerisinde tüm gücümüzü ortaya koyarak atlattık. Devam eden yangınların bir an önce son bulması temenni ediyor, en kısa zamanda yaraların sarılmasını diliyorum.” dedi.

Benzer yazılar