15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 4. Yılında Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

Hükümet  konağı önünde düzenlenen törende Saygı duruşu  İstiklal  Marşı  okundu.
15 Temmuz   ve tüm  şehitlerimizin ruhları için,Ulu Cami  müezzin kayyumu  Hüseyin Kömürcü kuranı  kerim okudu. Espiye ilçe  Müftüsü  Yavuz Koçak’ta okunan hatmi  şeriflerin ve Kuranı kerimin duasını  yaptı.

Espiye İmam hatip lisesi   öğretmeni Coşkun  Kandemir’ in sunduğu programda slayt, sinevizyon  gösterisi ve Cumhurbaşkanı  Recep  Tayyip  Erdoğan’ın konuşması   ilgi ile izlendi.
15 Temmuz Bayramı kutlama törenine, Giresun  Vali Yardımcısı Mehmet  Fikret ÇAVUŞ, Belediye  Başkanı Mustafa Karadere, Emniyet Müdürü Birkan Erden, Jandarma  Komutanı  Teğmen  Barış Doğan, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, daire amirleri, okul müdürleri, şehit ve gazi yakınları, siyasi  parti temsilcileri, ile vatandaşlar katıldı.