Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Belediye Meclis Üyelerimiz Çalışmaları Yerinde İncelediler.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları durmaksızın devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında son olarak, ilçemiz Adabük Mahallesinde başlayan parke döşeme çevre düzenleme çalışmalarını yerinde incelediler.Belediye Başkanımız Mustafa Karadere “Hizmetlerin en güzeline layık olan halkımız için gece-gündüz hafta sonu demeden çalışmalarımız devam ediyor. Adabük Mahallesinde parke döşeme çalışmalarına başladık. İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak ilçemizi bir bütün olarak daha modern bir görünüme kavuşacak.” dedi. Başkan Karadere’ye incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Hürüz,Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kırca,Mustafa Çelik, Hakan Baladın, Ümit Çeçe,Kenan Çınar,Adabük Mahallesi Muhtarı Mustafa Metin,Kaleboynu Mahalle Muhtarı Mustafa Kahveci ve Belediye birim müdürleri eşlik etti.