Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, çalışan gazetecilerin vatandaşların haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti. Basının demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından birini oluşturduğunu, bu önemli görevi de başta çalışan gazetecilerin yerine getirdiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaptıkları iş gereği gözlemleri, bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile yönetim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprü görevi gören basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Geçmişten bugüne ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayan basın-yayın kuruluşlarımız, günün imkânlarına göre kendilerini yenileyerek, şartlar ne olursa olsun katkılarını sürdürmektedirler.

Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. O sebeple Espiye Belediyesi olarak basın yayın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerine olan inancımız tam. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, doğru, ilkeli ve tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.