Espiye Belediyesi’nin Koordinatörü Olduğu Proje Kapsamında Portekiz’ e Ziyaret Gerçekleşmiştir.

Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında Espiye Belediyesi Koordinatörlüğünde Local Authority of Gondomar (S. Cosme) – Valbom E Jovim-Portekiz ve Campo Aberto Associação De Defesa Do Ambiente (ADA)-Portekiz ortaklığında yürütülen Geri Dönüşüm Ekonomisi için Yeşil Okullar projesi 2. Uluslararası Toplantısı için Espiye Belediyesi Yazı İşleri Müdürü ve Proje Sekreteri Engin Bahadır, Proje Koordinatörü Gülçemen Karadeniz Ayar, Yerel Çevre Koordinatörü Sinan Taş ve Mali İşler Koordinatörü Berna Özdemir Portekiz Porto Şehrinde bulunan proje ortaklarına ziyarette bulundu. 22-23 Mayıs’da Gondomar’da gerçekleşen programda istişare toplantıları, Tesis ziyaretleri ve Uluslararası toplantı gerçekleşmiştir. Portekiz’ de bulunan Atık Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm tesislerine gerçekleştirilen ziyaretlerde incelemeler yapılmış ve raporlar hazırlanmıştır. Proje ortaklarının gerçekleştirdiği faaliyet raporları ve Espiye’de gerçekleşen faaliyetlerin raporları değerlendirilerek projenin tamamlanmasının ardından işbirliğinin sürmesine yönelik faaliyetler düzenlenecektir.