Belediye Başkanımız Erol Karadere,İlçemiz stadında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine katıldı.

19 Mayıs’ın, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin sembol günlerinden biri olarak tarihimizde eşsiz bir yere sahip olduğunu belirten Belediye Başkanımız Erol Karadere, “Bu kutlu gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasıyla Türk Milleti’nin uyanışının ve mücadele azminin bir ifadesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki milli mücadeleyi ve bağımsızlık idealini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak ve onların da aynı duyarlılıkla milli değerlerimize sahip çıkmasını sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur. Gençler; ülkemizin geleceği sizin ellerinizde şekillenecek; bu emaneti en iyi şekilde koruyacak ve ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.