CİBRİL MAHALLESİ, KAŞDİBİ VE TİKENCE KÖYLERİ BETON YOL AÇILIŞI

Cibril mahallesi ile Kaşdibi ve Tikence köylerinin alt yapısı biten beton yol açılış töreni gerçekleştirildi.
Açılışta İlçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Abdioğlu, Tikence Muhtarı Salih Kartal konuşma yaptılar. Açılış duasını ilçe Müftüsü Yavuz Koçak yaptı.
Başkan Karadere, ” Cibril mahallemiz, Kaşdibi ve Tikence köylerimize bu yıl içinde belediyemiz bütçesinden 1500 metre, il özel idaremizin katkısıyla 1000 metre olmak üzere toplam 2500 metre beton yol yapımını gerçekleştirdik. Yolun yapımında emeği geçen başta ilçe Kaymakamı Taner Tengir olmak üzere, il genel meclisi üyemize, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, belediyemizin birim müdürlerine ve tüm belediye personelimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.