Fen İşleri Ekiplerimiz Sağanak Yağmur Sonrası yol açma çalışmaları yaptı.

Espiye Belediyesi Fen işlerinin ekipleri şiddetli yağışlar sonrası yoğun mesai yapıyor. Yağışlı havalarda insan üstü bir mücadele sergileyen ekipler ilçemizdeki sorunları çözmek için gece geç saatlere kadar hizmet veriyor.
Mahalle ve kırsal bölgelerde taşkının yaşandığı yerleşim alanlarında yardıma koşan ekipler, vatandaşın taleplerine tek tek cevap veriyor. Yaşam alanı dışında, çamur ve taşla dolan alanlarda da çalışma yapan Fen İşleri ekiplerimiz, yoğun yağış sebebiyle tahrip olan yolları onarıyor.
Önümüzdeki süreçte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da tedbirler alınmaktadır. Espiye Belediyesi İtfaiyesi de teyakkuz halinde teknik ekibe destek veriyor.24 saat görev başında olan personelimiz, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için çalışıyor. #cibril #ağalıkmadeni #kızıldere #kaleboynu