ESPİYE BELEDİYESİ’NDEN YANGINLA MÜCADELEYE DESTEK!

İTFAİYE EKİPLERİMİZ ANTALYA’DAKİ YANGINA MÜDAHALE İÇİN YOLA ÇIKTI!
Espiye Belediyesi, Antalya ve çevre illerde devam eden orman yangınına müdahaleye destek için harekete geçti.
Antalya ve çevre illerde meydana gelen orman yangını ülkeyi yasa boğarken daha fazla tahribatın yaşanmaması için kamu kurumların ve ekiplerin mücadelesi devam ediyor. Espiye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü de 1 araç ve 2 itfaiye eri devam eden yangına müdahale için bölgeye gönderildi.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere yaptığı açıklamada, “Antalya ve çevre illerde meydana gelen orman yangınının üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. İmkanlarımız dahilinde yangına müdahale için ekiplerimizi bölgeye gönderiyoruz.Temennimiz bir an önce orman yangınlarının kontrol altına alınması ve hiç bir vatandaşımızın bu sıkıntılı süreçten etkilenmemesi. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin” dedi.