Belediye Başkanı Mustafa Karadere, muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Düzenlenen iftar yemeğine, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş,İl Genel Meclis Üyeleri İlçemiz Köy ve Mahalle muhtarı katıldı.

İftar yemeği sırasında bir konuşma yapan Başkan Karadere,Ramazan ayının anlamına uygun yaşanılmasının önemine değinerek, muhtarların vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve yardım edenle yardım edileni buluşturduklarını söyledi. Ramazan ayının çok özel olduğunu belirten Başkan Karadere,, "Ramazan ayı çok hareketli geçiyor. Rabbim Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmeyi hem sizlere hem de tüm İslam alemine nasip etsin. Ramazan ayında muhtarlarımıza ve bizlere çok iş düşüyor. İslam coğrafyasında iftar yapmayan milyonlarca insan var. Ülkemizdeki huzurun, istikrarın kıymetini çok iyi bilmemiz lazım. Ülkemize sığınmış milyonlarca insan var onları en iyi şekilde ağırlamak bizim inancımızın gereği. Bunu da hakkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Ramazanla birlikte inşallah İslam coğrafyasına barışın ve kardeşliğin gelmesi en büyük duamız” şeklinde konuştu.

10 Haziran 2018 / Okunma: 216