Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti.

Esnafın taleplerini dinleyen Başkan sıkıntıların yerinde tespitini yaptı.Sanayide bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Ali Karadere, işyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Karadere, esnafla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden geleni yapmaya çalışacağını söyledi. Göreve geldiği günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla beraber olan Belediye Başkanı Mustafa Karadere: ˮGerek mahallelere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların görüşleri, gerekse esnaflarımızın görüş ve önerileri bizlerin çalışmalarına ışık tutmaktadır. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Çözüm bulunması noktasında hep yanınızdayızˮ dedi.

. Esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini her zaman önemsediklerini vurgulayan Başkan Karadere: . Vatandaş ve esnaf ziyaretlerimiz önemlidir, işittiğimiz her sıkıntının hızla çözülmesini sağlıyoruzˮ şeklinde konuştu.

10 Haziran 2018 / Okunma: 123