BAŞKAN KARADERE TERAVİH BULUŞMALARI GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, teravih buluşmaları kapsamında ilçemiz Karadere,Cibril,Kaleboynu ve Adabük Mahalleri'nde her yıl olduğu gibi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Karadere’ye,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya,Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel MeclisÜyeleri,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal ve Ak Parti Yönetimi eşlik ediyor.Teravih namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karadere, "Ramazan ayında yaptığımız Teravih Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ediyoruz” dedi.
Ramazan ayının iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Karadere, "Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Ramazan ayı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından en güzel örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günlerdir. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Dünya üzerinde barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özellikle İslam dünyasının yaşadığı sıkıntılarında bir an önce sona ermesi en büyük temennimizdir. Teravih Buluşmaları Ramazan Ayı boyunca devam edecek.” Dedi.

21 Mayıs 2018 / Okunma: 189